“MUTLU ÇOCUKLARIN OKULU”

Okul öncesi eğitim öğrencilerin kişilik gelişiminin %60’ının tamamlandığı bir dönemdir, tesadüfî ve gelişigüzel süreçlere bırakılamaz. Özel Devrim Kosova Anaokulu bu gerçekten hareketle donanımlı bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiştir. Çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmelerini sağlayacak; bilişsel, sosyal, duygusal ve bedensel gelişimlerini destekleyecek zengin yaşantısal seçenekler oluşturmak, okul öncesi eğitim kurumlarının temel görevidir.
Özel Devrim Kosova Anaokulu alanında uzman ve yetişmiş eğitim kadrosuyla bu görevi titizlikle yerine getirmektedir. Her çocuk bireysel farklılıklarına uygun, kaliteli ve üst düzey bir eğitim alma hakkına sahiptir.

“Mutlu çocuk öğrenir.” gerçeğinden hareketle çocuklara zengin yaşantısal alanlar sunmak ve çocukların kendi yaşantılarından öğrenmesini sağlamak Kosova Eğitim Kurumları personeli tarafından duyarlılıkla yerine getirilmektedir.

Özel Devrim Kosova Anaokulu’nda çocukların psikomotor, sosyal-duygusal, bilişsel/iletişimsel ve özbakım becerileri açısından sağlıklı şekilde gelişmeleri ve yarınlara sağlıklı ve sağlam karakterli bireyler olarak adım atmaları için her türlü hazırlık yapılmıştır. Okulöncesi eğitimde gereksinim duyulabilecek her şey
Özel Devrim Kosova Anaokulu’nda “doğru model olma”, “kalite” ve “içtenlik” kriterlerine uygun bir şekilde temin edilmiştir.  Bu sebeple Özel
Özel Devrim Kosova Anaokulu yönetimi, çocukla iletişimde “sevgi”yi, kurumsal açıdan “güven”i ve hizmette “ilgi”yi eksen olarak benimsemiştir.

Temel okul öncesi eğitimi yabancı dil eğitimi (İngilizce) , satranç , drama , akıl oyunları , uygulamalı matematik ve fen, ritim ve dans dersleri ile zenginleştirilmiştir.

Hazırlık sınıfları haftanın belli zamanlarında cerrah kampüsümüzde bulunan uygulama alanlarında eğitimlerine devam etmektedir.