KOSOVA ERASMUS+(SALUS)

erasmus davet mektubu
logolar

Değerli Velimiz,

Okulumuzda Erasmus+ Programı Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) faaliyeti kapsamında 2020 yılı Teklif Çağrısı Döneminde sunulan  Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca hibe alarak yürütmeye hak kazandığımız 2020-2022 yılları arasında  yürüteceimiz 2020-1-IT02-KA229-079340_2 Proje numaralı ve  Sea-Inspired Active Learning of United STEAM isimli   Projelerimizde 5., 6, ve 7. sınıf öğrencilerimizin görev almalarını  oluşturulacak Steam Robotic Kodlama ve Deniz klubündeki etkinliklere ve proje çalışmalarına katılmalarını arzu etmekteyiz. Okulumuzun uluslararası alanda okullar arası işbirliği kurarak öğrencilerine ve öğretmelerine prestij sağlayan  marka bir okul olmasının  heyecanı bizimle birlikte yaşamalarını istiyoruz.

Etkinlikler ve öğrenci değişimlerinde, tüm dünyada yaşanılan Pandemi dönemi sebebiyle düzenlemelere gidilmiş ve Pandemi sonuna kadar öğrenci değişimleri Ulusal Ajanslar tarafından planladığımız öğrencili hareketlilikler ertelenerek ileri bir tarihe alınmak üzere durdurulmuştur. ​Projelerimizi sağlam bir şekilde yürütebilmek için hem sizlerin desteği hem de öğrencilerimizin yapılacak olan etkinliklere katılımı bizim açımızdan oldukça önemlidir.

Sea-Inspired Active Learning of United STEAM , PROJEMİZ;

PROJE NO: 2020-1-IT02-KA229-079340_2

PROJE ADI: Sea-Inspired Active Learning of United STEAM

PROJE BAŞLANGIÇ Tarihi:   01/10/2020

PROJE BİTİŞ TARİHİ: 30/09/2022

Yeni teknoloji kullanan ancak içinde  eğlence, oyun yoksa,teknolojie mesafeli duran öğrencilerin ihtiyaçlarının analizinden doğan projemiz Sea-Inspired Active Learning of United STEAM;

Steam disiplinleri dediğimiz Bilim fen mühendislik matematik teknolojinin yanı sıra doğal, peyzaj ve sanatsal değere sahip sanatında içinde olduğu bir ilgi kanalı kullanarak daha fazla sayıda kız öğrencinin bilimsel disiplinlerin çalışmasına katılımını artırmayı amaçlamaktadır.

Ortak ülkelerimiz; deniz kenarında yaşayan ve tarihi denizden etkilenen ülkeler olan (Türkiye, İtalya Hırvatistan, Yunanistan, Letonya) beraber yürüteceğiz.

Su altı arkeolojisini; öğrencilerimize tarihi kitaplardan değil, yerinde gözlemler yaparak, eşsiz buluntulara hayranlıkla bakarak tecrübe edinme fırsatı vereceğiz.

Ortak bir unsur olan deniz, öğrenciler arasında ve gelecekteki Avrupa vatandaşları arasında, ilgili disiplinlerin her biri için ana faaliyetlerin planlanmasına, farklı bilgilerden edinilen farklı becerileri entegre etme, disiplinler arasında işbirliği ve işbirliğini uygulama yeteneğini pekiştirecek unsur olacaktır.

Projedeki ortaklarımız için ortak bir unsur olan deniz, öğrenciler arasında ve gelecekteki Avrupa vatandaşları arasında, ilgili disiplinlerin her biri için ana faaliyetlerin planlanmasına, farklı bilgilerden edinilen farklı becerileri entegre etme, disiplinler arasında işbirliği ve işbirliğini uygulama yeteneğini pekiştirecek unsur olacaktır.

Desteğiniz için teşekkür ederiz ve sağlıklı günler dileriz

ERASMUS